Nieuwe Jeugdraad 2018-2019 stelt zich voor

De nieuwe Jeugdraad is bekend! Dit jaar hebben zich hiervoor maar liefst 26 kinderen aangemeld. Dit zijn: Annabel Omvlee, Anne Korst, Anouk Bressers, Bente De Jong, Cas de Kort, Coen Verhoeven, Doris van Aarle, Fieke van der Sloot, Guus Oerlemans, Iris van Olphen, Jesper van Esch, Karlijn van der Pas, Kyra Lucius, Lieke van den Langenberg, Loes Termeer, Lotte van de Ven, Mare de Greef, Marijn van de Laar, Meggie van Zuijlen, Nikki van de Laar, Sofie Saris, Thijs Thomassen, Thijs van Laarhoven, Tim van Roosmalen, Elle van der Heijden en Robin van Rijzingen.

De verkiezing vindt plaats op zondag 4 november. Dan weten we wie komend carnavalsseizoen de nieuwe jeugdprins(es) en adjudant gaan worden.

Alle deelnemers. stellen zich op onze website aan jullie voor.