Op zondag 10 november is Elin Traa verkozen tot Jeugdprinses van Ploegersland. Maar liefst 25 kandidaten gingen de strijd aan in Ploegerspaleis Het Hof. Na een heel spannende finale, waarbij de finalisten  ieder een zeer goed verhaal neerzette waarom hij of zij jeugdprins(es) moest worden.

Elin bleek niet alleen haar mannetje te staan in een voetbalteam vol met jongens. “Met Heel Holland Bakt heb ik geleerd hoe met goede ingrediënten iets moois te maken. Dat moet ook lukken met carnaval, met goede muziek en een goede Jeugdraad. Laot Liemt zên, zo ês ‘nen eik en ’n ven en een prinses zoals mên.” Hiermee overtuigde zij de jury. Onder de naam Prinses Elin d’n Urste zwaait zij samen met haar Adjudante Loes Melis de scepter over jeugdig Ploegersland. H.D.H. Prinses Elin d’n Urste is 11 jaar oud en zit in groep 7/8 van de Oversteek bij meester Rick. Ze heeft twee 2 grote broers, Jurre en Lars en een grappige hond Jip waar ze graag een balletje mee trapt. Haar hobby’s zijn voetballen, saxofoon spelen en taarten bakken (en opeten). Verder spreekt ze graag af met vriendinnen en gaat ze regelmatig naar wedstrijden van de oranje leeuwinnen.

Haar Adjudante Loes woont al haar hele leven in Liempde/Ploegersland. Zij zit in groep 8c bij meester Rick. Loes is helemaal verzot op YouTube, is een echte crea Bea en knutselt dus heel graag. Verder houdt ze van snailmail en haar hond Saar. Ze zit met haar vriendinnen op hockey en danst ze bij de Party Ploegers.