Z.D.H. Prins Cas d’n Urste en Jeugdadjudant Tim

Op zondag 4 november is Cas de Kort verkozen tot Jeugdprins Ploegersland. Maar liefst 24 kandidaten gingen de strijd aan in Ploegerspaleis Het Hof. Na de blunder en een playback vertelden de vijf beste jongens en meisje waarom zij jeugdprins(es) wilden worden. Een spannende finale, waarbij de vijf ieder een zeer goed verhaal neerzette waarom hij of zij het moest worden. Cas nam de hele zaal mee op sleeptouw en had – na wat later bleek – ook de jury overtuigd. Onder de naam Prins Cas d’n Urste zwaait hij samen met Jeugdadjudant Tim van Roosmalen en Z.D.H. Prins Joost d’n Echte en Adjudant Tom de scepter over Ploegersland.

Met Cas ‘gao g’t vanêiges’
Z.D.H. Prins Cas d’n Urste is 11 jaar en zit in groep 8B van Basisschool de Oversteek. In zijn vrijetijd gaat hij graag met vrienden en vriendinnen afspreken en buiten spelen. Verder sport hij graag, voetbalt hij bij DVG Jo13-2 en speel Cas tennis bij de Peppelieren. Cas gaat er helemaal voor want carnaval is een super gezellig feest waar hij zelf graag bij is.  En een feestje bouwen kan hij wel. Cas kijkt er naar uit om een geweldige tijd met carnaval te hebben met al zijn vrienden, vriendinnen en gezellige mensen die er bij zijn. Zijn levensmotto is niet voor niks “haal alles uit het leven”!

Adjudant Tim is 12 jaar geleden in Eindhoven geboren. Hij woont in de Koestraat samen met zijn vader Han, moeder Lizanne, zusje Iris en hond Bruno. Zijn hobby’s zijn voetbal en tennis. Hij voetbalt als verdediger in de JO13-1 van DVG en tennist bij de Peppelieren. Bij elke thuiswedstrijd van PSV is hij in het stadion te vinden. Voor de verdere rest speelt hij graag met zijn vrienden.