Op zondag 19 februari 2012 organiseren we wederom de jaarlijkse carnavalsoptocht. Het motto van Z.D.H. Prins Frankie d’n Urste luidt: “Mi buurte meer schik”. Deze spreuk en alle actuele gebeurtenissen in binnen- en buitenland zullen er voor zorgen dat het publiek de meest originele en verrassende creaties kan aanschouwen. 

Optocht 2011_350x525

De optocht gaat om 14.11 uur vanaf de Europalaan van start en beweegt zich door de volgende straten: Akkerstraat – Nieuwstraat – Kerkstraat – Dorpsstraat – Tooseplein – Vendelstraat – Keefheuvel – Raadhuisplein – Dorpsstraat. Hierna volgt ontbinding bij het Tooseplein waarna in Ploegersresidentie “De Punder” aansluitend de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

 

Iedereen kan meedoen aan de optocht, door zich tijdig in te schrijven. Deelname is mogelijk in de navolgende categorieën:

  •       Loopgroepen junioren tot 4 personen.
  • Loopgroepen junioren meer dan 4 personen.
  • Loopgroepen senioren tot 4 personen.
  •             Loopgroepen senioren meer dan 4 personen.
  •            Wagens.

Verder wordt als extra prijs de verenigingsprijs uitgereikt. In aanmerking voor deze prijs komen deelnemende carnavalsverenigingen, buurtverenigingen, sportverenigingen etc. uit elk van de hierboven genoemde categorieën die zich tevens inschrijven als vereniging (met vermelding van KvK-inschrijvingsnummer) en welke met een minimaal aantal van 11 personen aan de optocht deelnemen.

Inschrijven kan tot en met 5 februari a.s. Voor nadere informatie of voor een inschrijfformulier, kunt u terecht bij André van Abeelen, Vendelstraat 49, tel. 0411-63 26 58. Inschrijven kan ook via deze website. Kijk hiervoor onder het onderwerp Optocht/Inschrijfformulier Carnavalsoptocht.

De winnaars van elke categorie kunnen zich inschrijven voor de Eerste Osse Halfvastenoptocht. Deze optocht gaat de helaas verloren gegane Halfvastenoptocht in Zeeland vervangen, zodat Noord-Oost Brabant er toch nog eentje heeft. Heeft u interesse? Zie voor informatie zie www.halfvastenoptochtoss.nl