Op zaterdag 20 oktober wordt weer het grootste geheim onthult van Ploegersland. Dan wordt bekend wie de nieuwe Prins is. De geruchtenmachine draait al op volle toeren. Veel Ploegers denken al te weten wie het is. De goede naam hebben wij echter nog niet gehoord. Maar wij zijn niet flauw en willen u wel helpen. In navolging van onze collega’s in Papgat (Sint-Oedenrode) geven wij tot 20 oktober wekelijks een tip weg. Degene die het raadt verdient twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Zijn er meerdere juiste inzendingen, worden de twee kaartjes onder hen verloot.

Einstein

TIP 1

De Prins zou een broer kunnen zijn van Albert Einstein. Of dat qua uiterlijk is, of qua intellect is aan u om te raden. De Prins is in ieder geval de levende bevestiging van Einstein’s E=mc2! O ja, u moet zeker rekening houden met een opmerkelijk verschil tussen onze “Einstein” en Albert. Waar Albert Einstein beleefd het aanbod afsloeg staatshoofd te worden, heeft onze “Einstein” het aanbod wel geaccepteerd. Gaat er al een lampje branden? Neem anders eens een duik in Wikipedia. Als u denkt te weten wie de nieuwe Prins is, stuur dan een mail met de naam naar redactie@ploegers.nl.