Zondag 23 november a.s. gaat het dan ook echt van start voor onze jeugdige Ploegers. In Ploegersresidentie De Punder (Dorpstraat 37) zal dan vanaf 13.00 uur de verkiezing van de Jeugdprins(es) 2014-2015 plaatsvinden. Wie gaat samen met Z.D.H. Prins Witte d’n Urste de scepter zwaaien over Ploegersland.

Jeugdprins Koenie en Adjudant Coen 2014

Dit jaar hebben zich het recordaantal van 27 kandidaten aangemeld. In een leuke en ludieke verkiezing gaan zij uitmaken wie dit jaar deze eervolle jeugdtitel gaat krijgen. De verkiezing bestaat normaal uit 3 onderdelen, een blunder, een playbackact en een verhaal. Door het grote aantal aan kandidaten is besloten dat alle kandidaten hun grootste blunder vertellen en een playbackact neerzetten. De vijf beste kandidaten vertellen vervolgens waarom hij/zij graag Jeugdprins(es) van Ploegersland wil worden. Een deskundige jury heeft de moeilijke taak om te beoordelen wie de nieuwe Jeugdprins(es) gaat worden.

Nadat de jury de winnaar bekend heeft gemaakt wordt deze samen met de Jeugdraad officieel geïnstalleerd. Er kan er maar één de winnaar zijn. Maar één ding is zeker. Er staan 27 kandidaten die Liemt laote knalle!

 

De kandidaten die dit jaar aan de verkiezing deelnemen zijn: Fenna Maas, Lieke Oerlemans, Donya van der Schoot, Fenne van Ruremonde, Meike van Dijk, Tim Roovers, Thijs Welvaarts, Maxime Schoenmakers, Nienke Broeders, Dominique van Laarhoven, Lotte van de Laak, Maartje van Erp, Veerle van Abeelen, Jurre van Vechel, Sietske van Zuijlen, Rosa Vullings, Valerie Legius, Benthe Coolen, Isabelle Beerlage, Sanne Kluytmans, Noa Smulders, Job van der Vleuten, Lieke Jennissen, Loes van de Ven, Fleur van de Sande, Isa Schoenmakers en Hester Schimmel.

Wie van hen wordt de opvolger van Z.D.H. Prins Koenie. Ook benieuwd? Kom dan zondag 23 november naar de Ploegersresidentie. Vanwege het grote aantal deelnemers begint de middag om 13.00 uur. De zaal gaat open om 12.30 uur.

Benieuwd hoe de kandidaten er uit zien en naar hun motivering om mee te doen? Kijk dan onder Ploegertjes-Jeugdraad van onze website www.ploegers.nl.