Nog ruim een maand en dan wordt de nieuwe Prins(es) van Ploegersland geïnstalleerd. Op zaterdag 26 oktober 2024 om 20.00 uur ben je van harte welkom in De Serenade om live bij de installatie aanwezig te zijn. 

De komende weken presenteren we weer enkele tips die kunnen leiden tot het raden van de naam van de nieuwe Prins(es) van Ploegersland. Let op punten, komma’s, bijzinnen en hoofdzinnen. En wat wordt met de afbeelding bedoeld? 

Denk je aan de hand van de tips te weten wie de nieuwe Prins(es) van Ploegersland is? Stuur je antwoord in naar henkkeijsers@ziggo.nl en maak kans op 2 vrijkaarten voor de Zittingsavonden 2025.

TIP 1 

Teveel informatie kan verlammend werken. Daarom houden we deze eerste tip kort. Onze nieuwe Prins(es) heeft om twee redenen zeer nauwe banden met Lampegat maar is en blijft een echte Liempdse jong.


TIP 2 

Soms kunnen serieuze gesprekken een hele verrassende wending krijgen. Zo ook ons laatste gesprek met de nieuwe Prins(es). Vanuit het niets was er ineens een discussie of het beter is om zittend te plassen. Misschien niet echt een onderwerp voor een tip, maar het is wel een hele goeie hint!! Voelen de heren al nattigheid!?