Ook Stichting De Ploegers doet mee aan de unieke spaaractie voor alle Liempdenaren genaamd ‘Op Liemt Gemunt’.

opliemtgemeunt

Gedurende steeds een periode van 26 weken kan iedereen in Liempde sparen voor een gerichte bijdrage aan verenigingsdoelen. Door in Liempde bij de middenstand aankopen te verrichten wordt er voor iedere tegenwaarde van minimaal € 15,- een oranjemuntje verstrekt. Deze munten kunnen vervolgens worden gedeponeerd bij de verzamelbuizen bij COOP, Keurslager Willy Beerens of tankstation van Oorschot. Uiteindelijk komt daarmee voor de vereniging een bijdrage tot stand om concrete verenigingsdoelen te verwezenlijken. Op de site http://liempde.info vind je meer informatie.

Om als vereniging mee te kunnen doen moet je een doel hebben waar je voor spaart. We hebben er met het bestuur voor gekozen om dit te laten zijn: Kleding voor de Jeugdafdeling. De kleding van de Dansmariekes is de afgelopen jaren gesponsord maar ook onze Jeugdraad is toe aan nieuwe capes en steken. En natuurlijk dient ook onze Jeugdprins(es) er picobello uit te zien. En wat is er nu leuker dan zo af en toe in het nieuw gestoken te worden??

Als alle inwoners in Liempde ‘meer’ besteden in Liempde kan deze actie een groot succes worden waar vele verenigingen baat bij kunnen hebben!

Wij hopen op een leuke bijdrage en dus op JULLIE steun……. !

Bestuur Stichting De Ploegers