Niet in Rome, Berlijn of London

Niet in andere plaatsen die op de kaart stonden

Geen  Rus, Belg of Kaap-Verdiaan

Zo ver hebben we niet hoeven gaan

Gewoon  in Liemt hebben we een Prins gevonden

129 nieuweprins 198x300

 

Zaterdag 22 oktober a.s. is het weer zover. Dan zal bekend worden wie de nieuwe Prins van Ploegersland is. Wie o Wie?!? is de opvolger van Z.D.H. Prins Tuur. Wie zal alle Ploegers en Ploegerinnen voorgaan in het nieuwe carnavalsseizoen. Nog een aantal weken vol wilde verhalen en geruchten. En dan zal het duidelijk zijn of we dicht bij huis een Prins hebben gevonden.

De installatieavond vindt zoals gewoonlijk plaats in Ploegersresidentie De Punder (Dorpstraat 37 te Liempde). Wilt u deze avond bijwonen? Dat kan. Aanvang van de avond is 20.30 uur. Rond 22.11 uur begint het installatiespel.
Zondag 23 oktober leest u meer over de nieuwe Prins van Ploegersland op uw vertrouwde site www.ploegers.nl.