Vol trots presenteert Prinsenvereniging de Ploegers hun nieuwe website. De site is geschonken door CV de Vivantjes ter gelegenheid van het 44-jarig jubileum op 13 mei 2011. Met de blauw-gele kleuren heeft de site niet alleen een frisse uitstraling gekregen maar past hij ook geheel in het streven van de Ploegers de traditionele kleuren van Liempde terug te brengen.

foto site 400x300

De nieuwe site dient ook uw gemak. Zo is onder andere een zoekfunctie toegevoegd en de mogelijkheid om je digitaal aan te melden voor de optocht. Deze laatste functie zal ook nog worden toegevoegd voor andere activiteiten van de Ploegers.

Onze dank gaat uit naar de Vivantjes en in het bijzonder naar het ontwerpteam bestaande uit Stef Bressers, Barry van de Sande, Remco Bressers en Henk Keijsers.

Wij wensen u veel plezier op onze nieuwe website.