Zondag 27 november a.s. gaat het dan ook echt van start voor onze jeugdige Ploegers. In Ploegersresidentie De Punder (Dorpstraat 37) zal dan vanaf 13.30 uur de verkiezing van de Jeugdprins(es) 2011-2012 plaatsvinden. Wie gaat samen met Z.D.H. Prins Frankie d’n Urste de scepter zwaaien over Ploegersland.

399 receptie 059

 

 

Dit jaar hebben zich dertien kandidaatjes aangemeld. In een leuke en ludieke verkiezing gaan zij uitmaken wie dit jaar deze eervolle jeugdtitel gaat krijgen. De verkiezing bestaat uit 3 onderdelen. De kandidaten moeten hun grootste blunder vertellen en een playback act neerzetten. En natuurlijk niet te vergeten, vertellen waarom hij/zij graag Jeugdprins(es) van Ploegersland wil worden. Een deskundige jury heeft de moeilijke taak om te beoordelen wie de nieuwe Jeugdprins(es) gaat worden. Nadat de jury de winnaar bekend heeft gemaakt wordt deze samen met de Jeugdraad officieel geïnstalleerd. 

Er kan er maar één de winnaar zijn. Maar voor alles geldt: ‘Mi buurte meer schik!’ De kandidaten die dit jaar aan de verkiezing deelnemen zijn: Joop van der Eerden, Annelotte Beerlage, Daan van de Sande, Denise van Laarhoven, Lieke van der Linden, Lise Roche, Maartje Brands, Naomi-Yoelle Timmermans, Rik van Dongen, Romy Gordijn, Teun Welvaarts, Tjeerd van Kollenburg en Youri Jacobs.

Wie van hen wordt de opvolger van H.D.H. Prinses Krulleke. Ook benieuwd? Kom dan zondag 27 november naar de Ploegersresidentie. De zaal gaat open om 13.00 uur. Aanvang van de Verkiezing is 13.30 uur.

Benieuwt hoe de kandidaten er uit zien en naar hun motivering om mee te doen? Kijk dan binnenkort onder Ploegertjes-Jeugdraad van onze website.