Op zaterdag 12 november van 20:00 tot 20:30 is de receptie van Z.D.H. Prins Frankie d’n Urste en zijn Adjudant Hans. Iedereen die Zijne Doorluchtige Hoogheid en Gevolg wil feliciteren is van harte welkom in Ploegersresidentie Gasterij De Punder, Dorpsstraat 37.

opzet poster lr 2011 350x495

 

Aansluitend aan de receptie start om precies 20:30 uur weer een aflevering van het Liemts Revue. Liemts Revue is een sfeervolle avond van en door artiesten van Liemtse bodem. Laat u verrassen door dansacts, zangtalent, komische sketches en nog veel en veel meer. U zult gaan genieten van een wervelende show vol Liemts entertainment. Wat dacht u van Kromploegers & Friends en Arthur & Jan. Of onze eigen Liemtse Freddy Mercury. En u kunt rekenen op GAOS!                    

Al te veel willen we niet meer verklappen. Maar u kunt getuige zijn van revivals van oude successen en de première beleven van nieuwe hits. Kortom: blijf zaterdag 12 november niet hangen op de bank en kom om 20.00 uur naar Ploegersresidentie Gasterij De Punder.