Afgelopen zaterdag is Hilde Bakx geïnstalleerd tot de nieuwe Gravin van CV de Vivantjes en Lisanne van Zon als haar Hofdame.

Hildelisanne2012 238x240

Gravin Hilde II en Hofdame Lisanne

Gravin Hilde II is geboren op 17 november 1992 in Oeteldonk (‘s-Hertogenbosch). Zij is opgegroeid in Ploegersland. Vorig jaar is zij geslaagd aan het Jacob Roelandslyceum in Indegat (Boxtel). Daar zij nog geen vervolgstudie heeft weten te vinden,  gaat zij nu een jaar werken,  Momenteel werkt zij bij de COOP en als barvrouw bij Santé in Eindhoven. Haar belangrijkste hobby is korfbal.

Zij zal vergezeld worden door Hofdame Lisanne (van Zon). Lisanne is geboren op 18 augustus 1993 in Ploegersland waar zij al haar hele leven woont. Twee jaar geleden is zij geslaagd voor het VMBO-Kader aan het Baanderherencollege in Indegat (Boxtel).  Nu volgt zij een studie voor Verzorgende aan het ROC in Tilburg en werkt ze bij Cafetaria De Vuurput. Veel sporten (fitnessen en zumba) is haar geliefde hobby.

De Gravin en haar Hofdame zijn gek op een avondje stappen. Een ideale bezigheid natuurlijk om voor te gaan in het Carnavalsgeweld van de Vivantjes.