Programma

09.00 uur: Clown-clinic.
13.00 uur: Einde Clown-clinic.
14.00 uur: Aanvang Liemtse Clownverkiezing.
18.00 uur: Einde Liemtse Clownverkiezing.
19.00 uur: Startschot tweede editie “Liemt hangt de clown uit”.

20.00 uur: Verkiezing Liemtse Buurt Superbuur + titelverkoop m.m.v.  “BV Muziekcafé”.
23.00 uur: Einde programma + sluiting bar.
24.00 uur: Einde tweede editie “Liemt hangt de Clown uit”.

 

Verkiezing “Liemtse Buurt Superbuur” en Titelverkoop van 20.00 uur tot 23.00 uur (16 +)

Deze activiteit stelt de buurten in de gelegenheid iemand die dit echt verdiend in het zonnetje te zetten. Voor deze verkiezing zijn door 4 buurtverenigingen al kandidaten voorgedragen. Tot en met 24 december kunnen de andere buurtverenigingen hun kandidaat nog voordragen. De voordracht kan worden gemeld bij Harrie Raaimakers, Nieuwe Erven 21. Het moet gaan om een persoon die het afgelopen jaar of jaren met name voor de buurt belangrijk is geweest c.q. een grote rol heeft gespeeld. Zij zullen met de nodige egards ontvangen worden. Uit hun  midden wordt de “Liemtse Buurt Superbuur” van 2011 gekozen. Ook zal er een titelveiling plaatsvinden. Deze avond wordt opgeluisterd door BV Muziekcafé. Entree gratis!