Op zondag 18 december organiseert Prinsenvereniging De Ploegers het jaarlijks terugkerende Ploegerrangfestival. Alle Ploegertjes van groep 3 tot en met 8 mogen hun zang, dans, playback, cabaret acts op het Ploegerspodium laten zien! Dit jaar zijn er 30 acts te bewonderen.

IMG 0260_350x233

Onze jeugdprinses H.D.H Prinses Martje en haar adjudant Joop zullen samen met de jeugdraad hoogstpersoonlijk aanwezig zijn. De jury bestaande uit Mieke Beerens, Yvon van de Bosch, Maarten Termeer en Ruud Bouwmans, hebben de moeilijke taak om de beste acts te selecteren voor de officiële Jeugdzittingsavonden van 20 en 21 januari 2012. Sinds een paar jaar mag ook de winnaar van de “Vrolijke Noot” zijn of haar kunsten laten zien op deze Jeugdzittingsavonden. De Vrolijke Noot wordt toegekend door Z.D.H. Prins Frankie d’n Urste en zijn Adjudant Hans. Deze prijs gaat naar het meest carnavaleske nummer van de middag.

Kom gezellig kijken en bovenal genieten van dit spektakel!! Het Ploegerrangfestival vindt plaats in “Ploegers Residentie de Punder” te Liempde en begint om 13.30 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur en toegang is zoals altijd gratis.