100 0917_350x262

De organisatie van het evenement “Met een glimlach het Jaar uit” vordert goed. Vandaag zijn Z.D.H. Prins Frankie d’n Urste en zijn Adjudant Hans gestart met de opbouw van de kiosk. Voor foto’s zie het fotoalbum. Het overleg met de buurtverenigingen is zeer constructief en heeft een aantal aanpassingen opgeleverd in het programma. Deze vinden jullie hieronder overzichtelijk op een rij.

 

Clownclinic
De inschrijvingen hiervoor lopen heel goed. Al bijna 100 kinderen hebben zich hiervoor aangemeld, wat betekent dat we in ieder geval naast woensdagmiddag ook donderdagochtend een clinic ingepland hebben. Verder zijn deze kinderen uitgenodigd op donderdagmiddag deel te nemen aan de Liemtse Clownverkiezing. Voor alle bezoekers, niet zijnde basisschoolleerlingen, van de Clownverkiezing geldt een entree van € 2,00. Dit geld komt geheel ten bate van het goede doel. Elke middag en morgen zijn er voor de kinderen knipkaarten à € 2,00 verkrijgbaar waarmee diverse versnaperingen te verkrijgen zijn. Inschrijving kan nog tot en met zondag 18 december a.s.

 

Silent Disco
Inschrijvers voor deze activiteit hebben voorrang op degenen die niet inschrijven. Introducés uit dezelfde leeftijdsgroep zijn ook van harte welkom bij deze activiteit. Entree kost 1 euro pp. Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers. Inschrijving kan tot en met woensdag 28 december 18.00 uur.

 


Buurtlunch

Inschrijving kan in de aanloop van het evenement bij de buurtverenigingen en gedurende de activiteit zelf op het evenemententerrein. Inschrijven is mogelijk tot en met 29 december.

 

Verkiezing Liemtse Buurt Superbuur

Voor deze verkiezing zijn door 4 buurtverenigingen al kandidaten aangedragen. Dus dat gaat al hartstikke goed. We willen de overige 5 buurtverenigingen vragen binnenkort ook hun kandidaat voor te dragen. Dit kan tot en met 24 december bij Harrie Raaimakers, Nieuwe Erven 21. De kandidaten zullen op donderdagavond 29 december met de nodige egards ontvangen worden. Uit hun midden wordt de ‘Liemtse Buurt Superbuur 2011’ gekozen.

 

Liemt hangt de clown uit
Deze activiteit hebben we veel vrijblijvender gemaakt. In de kiosk wordt voor elke buurt een ‘hangplaats’ gemaakt. Opgave is niet meer nodig. Wel heeft het de voorkeur dat elke dag bij de start van de activiteit er iemand per buurt aanwezig is om goed te kunnen starten. Hierbij is afgesproken dat de tijd dat iemand in het eerste uur hangt dubbel telt voor zijn/haar buurt. Aanvangstijden zijn hetzelfde gebleven: woensdag 19 uur, donderdag 19 uur, vrijdag 12 uur. Gedurende de tijden dat deze activiteit loopt zullen spreekstalmeesters bezoekers van de activiteit stimuleren ook een tijdje in de kiosk te gaan hangen om tijd te verdienen voor zijn/haar buurt.

 

Liemtse Superbuurt 2011

Basis voor de verkiezing van de Liemtse Superbuurt 2011 is de tijd die inwoners van de buurtschappen in de kiosk hangen. Deze tijden zullen nauwkeurig bijgehouden worden. Met alle activiteiten die gedurende het evenement plaatsvinden kan extra tijd voor de buurt verdiend worden. De buurt die aan het einde van het evenement de meest tijd heeft ‘verdiend’ wordt de ‘Liemtse Superbuurt 2011’.

 

We gaan een mooi evenement tegemoet!

1080 logo geel sinds 1967      991 vivantjes logo kleur 2011 ploegers[1]