Op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2012 tijdens de presentatie van haar Zittingsavonden maakt Prinsenvereniging De Ploegers skôn skip! De Zittingsavonden vinden plaats in Ploegersresidentie De Punder, Dorpsstraat 37 in Liempde.

ZA-2012-41

De kaartverkoop van de Zittingsavonden is op donderdag 12 januari in De Punder, aanvang 19.00 uur. De zaal wordt tot een uur voor de start van de verkoop gesloten gehouden. Bij binnenkomst in het café ontvangt men een volgnummer en is men gehouden om in het café te wachten tot men aan de beurt is. Het café is vanaf 18.00 uur open. De vraag naar toegangskaarten is groot. Om iedereen zoveel mogelijk de kans te bieden een toegangskaart te bemachtigen is er een maximum gesteld voor de vrijdag en zaterdag. Voor deze avonden geldt dat men maximaal 6 toegangskaarten per persoon kan kopen. De verkoop voor kaarten op de donderdagavond is niet beperkt.

De prijs is € 7,50 per toegangskaart. Mindervaliden en 65-plussers kunnen voor de Zittingsavond op donderdag 26 januari een toegangskaart kopen voor € 3,75 per kaart.

Tijdens de Zittingsavonden is het betalen met consumptiemunten verplicht. U wordt tijdens de kaartverkoop al in de gelegenheid gesteld deze munten te kopen. Prinsenvereniging de Ploegers wenst u een gezond en carnavalesk 2012.