Op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari 2012 organiseert Prinsenvereniging De Ploegers wederom de Jeugdzittingsavonden in Ploegersresidentie zaal De Punder aan de Dorpstraat 37. Een keur aan jeugdige artiesten zal garant staan voor een zeer gevarieerd programma met dans, muziek, toneel, zang, playback en sketches. Het programma belooft in ieder geval een tweetal mooie avonden onder het motto “Mi buurte meer schik!”

PRF 2011.2

Alle kinderen van de basisschool hebben gratis toegang voor één van beide avonden. In verband met de indeling van de zaal, het aantal stoelen e.d., moeten de kinderen deze gratis kaart wel zelf komen afhalen. De gratis kaart geeft recht op een plaats op de banken voor in de zaal.

Andere jeugdige Ploegerkes en de volwassen Ploegers kunnen een toegangskaart kopen voor € 3.50 per kaart. Deze kaart geeft recht op een stoel. Men mag per persoon maar één keer komen kijken. Dit om alle belangstellenden een kans te bieden een Jeugdzittingsavond bij te wonen.

De Jeugdzittingsavonden beginnen om 19.00 uur precies en eindigen om ongeveer 22.00 uur. De zaal gaat om 18.30 uur open. Gratis kaarten afhalen en voorverkoop kaarten:  woensdag 11 januari en zaterdag 14 januari van 13.30 uur tot 15.30 uur bij Jolanda Voets, Koolhof 4.