Prins rent_voor_18_350x467

Prins Willemke Pap alias Prins Wout alias Willem van der Velden, doet mee aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij Willem in teamverband een sportieve prestatie wil leveren om op die manier geld in te zamelen voor mensen met kanker. Dit avontuur vindt plaats van 26 t/m 28 mei 2012. Het team genaamd ‘Team 295: Geen moment van opgeven’ bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen uit Liempde en omstreken. Deze mensen hebben ervaren hoe snel de ziekte kanker dichtbij kan komen en hoe machteloos je dan vaak staat. Bij hen is daardoor de behoefte ontstaan om een steentje bij te dragen aan het goede doel en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met kanker. Dit doen zij door het organiseren van activiteiten en het werven van sponsoren. Samen gaan ze werken aan de belangrijkste doelstelling van de Roparun:

 

“Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

 

Dit kunnen zij niet alleen!

 Met alleen lopen helpen ze het initiatief niet. Daarom is hun vraag aan u: help het team door financiële steun te geven. Prinsenvereniging de Ploegers geeft graag gehoor aan die nobele oproep! Wij schenken een gedeelte van de opbrengst van de verkoop van Blauw-Gele spullen aan dit goede doel. Wilt u hen steunen? Ga naar de website: www.geenmomentvanopgeven.com.

 

Alvast bedankt voor uw steun!

logo willemlogo roparun