Blauw met Geel… dat zijn de kleuren die ook Z.D.H. Prins Frankie d’n Urste en zijn Adjudant Hans komende carnaval in heel Ploegersland willen zien. Vorig jaar is de aanzet gedaan met de blauw-geel etalageprijs. Afgelopen zaterdag gingen Prins Frankie en Adjudant Hans weer naar alle winkeliers in Liempde met de vraag of ook zij dit jaar weer hun beste beentje voor willen zetten.

winkelactie 350x262

Maar dit jaar komt er nog een prijs bij. Om Ploegersland nog verder blauw met geel te kleuren zal dit jaar met carnaval voor het eerst een Buur(t)prijs uitgereikt worden aan buren (2 of meer) die op een mooie of creatieve manier hun huis en/of tuin blauw-geel versieren. Dit initiatief van Z.D.H. Prins Frankie d’n Urste en Adjudant Hans past uitstekend bij hun spreuk Mi Buurte meer Schik.

Op vrijdag 17 februari vindt ’s avonds in ’t Wapen van Liempde de uitreiking van de etalgeprijs plaats. De uitreiking van de Buur(t)prijs zal plaatsvinden op zaterdag 18 februari tijdens de Opening Carnaval in Ploegersresidentie De Punder. In de week voor Carnaval zullen de Prins en zijn Adjudant een rondje maken door Ploegersland om te kijken wie er voor de prijzen in aanmerking komt. Dus… zorg samen met de buren voor nog meer blauw-gele schik deze carnaval!