Afgelopen zondag 5 februari kende Ploegersland weer haar jaarlijkse 55+ en mindervalidenmiddag. Een druk bezochte middag met veel leuke acts. De mooiste stukjes uit het Ploegerranfestival, de Jeugdzittingsavonden en de Zittingsavonden passeerden de revue, aangevuld met een aantal optredens speciaal voor deze middag. Presentatie van de middag was in handen van Jo Poirters. Op een professionele manier wist hij over alle artiesten die het podium betraden iets te vermelden. Muzikale omlijsting van de middag werd verzorgd door Hofkapel de Kromploegers.

sen.middag 2012

Winnaars van groep 3-4 van het Ploegerrangfestival Kruimeltje lieten voor het eerst tijdens deze middag de handen op elkaar klappen. Lisa van Nuenen bracht samen met de hofkapel een paar prachtige liedjes ten gehore. Joop van der Eerden liet nog een keer zien waarom hij dit jaar Jeugdadjudant van Ploegersland is door zijn leuke vlotte playback nog een keer op het toneel te brengen.

Oud jeugdprinses Meike van Oorschot en oud adjudante Lenne Brands lieten in hun buut wat liempdse personen voorbijkomen en sloten hun nummer af met een lied over de sauna. Veel gelach en geklap in de zaal viel hen ten beurte. Het JAS liet met hun Nana Mouskouri medley het bos op Velderen tot leven komen en Prinses Martje bracht jaar Limburgse Klaagzang. Afsluiter voor de pauze was Ben van de Sangen die als Ben Bezopen vele hilarische anekdotes wist te vertellen.

sen.middag 2012.2

Dansmariekes De Diva´s kozen nog eenmaal het ruime sop met hun act van de Zittingsavonden en Jan van der Heijden zorgde voor wat meezingers voor de zaal. Uit de Zittingsavonden kwamen ook wat dames uit een Beter Milieu en natuurlijk radiopiraat Paul Saris met zijn vrouw Ingrid.

Pas om 17:30 was de middag ten einde maar dat mocht voor velen de pret niet drukken. Een middag vol vermaak en goed gezelschap maakte volgens de vele bezoekers deze middag volgend jaar weer voor herhaling vatbaar.

Meer foto’s zijn te zien in ons Fotoalbum hier op de site.