Prins rent_voor_18_350x467

Morgen 26 mei start de Roparun. Prins Willemke Pap alias Prins Wout alias Willem van der Velden, doet hier aan mee. De Roparun is een estafetteloop van 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij Willem in teamverband een sportieve prestatie wil leveren om op die manier geld in te zamelen voor mensen met kanker. Het team genaamd ‘Team 295: Geen moment van opgeven’ bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen uit Liempde en omstreken.

Deze mensen hebben ervaren hoe snel de ziekte kanker dichtbij kan komen en hoe machteloos je dan vaak staat. Bij hen is daardoor de behoefte ontstaan om een steentje bij te dragen aan het goede doel en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met kanker. Dit doen zij door het organiseren van activiteiten en het werven van sponsoren. Samen werken ze aan de belangrijkste doelstelling van de Roparun:“Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

De prestaties van Willem en Team 295 zijn live te volgen via Omroep Brabant internet. Klik hiervoor op http://www.omroepbrabant.nl/roparun. Omroep Brabant TV zendt verder op zaterdag en zondag om 19 uur een journaal uit met de hoogtepunten van die dag. Ook via de eigen website van Team 295 http://www.geenmomentvanopgeven.com en hun facebookpagina zijn de verrichtingen te volgen. Op 28 mei volgt dan de finish op de Coolsingel in Rotterdam. Wil je daar bij zijn en Willem en Team 295 bij de laatste meters ondersteunen? De verwachting is dat ze rond 13.30 uur de Coolsingel bereiken, maar dat kan ook een uur eerder of later zijn.

Prinsenvereniging de Ploegers wenst Willem en “Team 295: Geen moment van opgeven” heel veel succes met deze nu al bijzondere prestatie!