Wekelijks tot zijn installatie op 20 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim. Vanwege een weekendtraining Tip 3 een dag eerder op de site!

koen-de-kort

TIP 3:

De eerste twee tips gingen over de relatie van onze “Albert” met Einstein. Voor Tip 3 maken we een klein sprongetje en gaan we naar de sport. Een klein sprongetje want Einstein heeft een grote invloed gehad op de moderne sportbeoefening. Vraag het maar aan Koen de Kort als je hem mocht tegenkomen. Wat de link is tussen Koen en onze “Albert” is aan jullie om uit te zoeken. Wielrennen ligt misschien wel te veel voor de hand! Bestudeer de biografie van Koen maar eens en ontdek ook een andere relatie tussen “Albert”, Koen en Liemt.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail met de naam naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.