Wekelijks tot zijn installatie op 20 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

 

de-prinses-en-de-kikker

Kikker of Prins? Prins of kikker?

TIP 4:

Ontdekt wat de relatie is tussen “Albert”, Koen en Liempde? Nee? Dan heb je niet goed naar de biografie van Koen gekeken. Voor Tip 4 gaan we naar een totaal andere wereld. De magische sprookjeswereld. Er bestaat namelijk een sprookje waar onze “Albert” zo uit zou kunnen zijn geslopen. Het sprookje vertelt het verhaal van een mooie prinses en een lelijke dikke kikker. Lees het maar eens na en let daarbij goed op de rol van de kikker. Verwarrend allemaal? Wandel gerust nog eens door de andere tips.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail met de naam naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.