Met een goed idee, zo begint het vaak.

De juiste profielschets, de juiste man, de juiste taak.

Gewikt, gewogen en uiteindelijk unaniem besloten.

Het klikt, het pak zit als gegoten!!

Hij die over Ploegersland gaat regeren?

Trots nodigen wij u uit om deze kanjer te presenteren!

 nieuwe prins

Zaterdag 20 oktober a.s. is het weer zover. Dan zal bekend worden wie de nieuwe Prins van Ploegersland is. Wie schuilt er achter al die tips en is de opvolger van Z.D.H. Prins Frankie d’n Urste? Nog een aantal weken vol wilde verhalen en geruchten. En dan zal het duidelijk zijn of het pak gegoten zit. Is dit ook weer een tip? Wie zal het zeggen.

De installatieavond vindt zoals gewoonlijk plaats in Ploegersresidentie De Punder (Dorpstraat 37 te Liempde). De avond is openbaar. Dus als u live de onthulling van het grote geheim wilt meemaken? U bent van harte welkom. De avond begint om 20.30 uur. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Zondag 21 oktober leest u meer over de nieuwe Prins van Ploegersland op uw vertrouwde site www.ploegers.nl.