Wekelijks tot zijn installatie op 20 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

 

GeerGoor2 500x400

 

TIP 6 en laatste TIP:

En? Tuin gevonden? Hij ligt toch echt in Liempde-Oost. Voor Tip 6 en de laatste tip halen we de Adjudant van onze “Albert” van stal. Men zegt wel eens: beter een goede buur dan een verre vriend. Want soms zijn vrienden in geen velden of wegen te bekennen. En dan heb je toch meer aan een goede buur. Zou dat voor dit Prinselijke paar ook gelden? Zijn het goede buren? Of zijn ze het beide?  “Een goede vriend, een beste maat. Je hebt ze nodig, in het goede en in het kwaad”.

 

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail met de naam naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.