Op woensdag 9 januari is er een extra verkoop van kaartjes voor de Jeugdzittingsavonden op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari 2013 in Ploegersresidentie zaal De Punder aan de Dorpstraat 37. De Jeugdzittingsavonden hebben als thema Braziliaans Carnaval. Een keur aan jeugdige artiesten staat garant voor een zeer gevarieerd programma met dans, muziek, toneel, zang, playback en sketches.

jeugdzittings 2013 V2

Alle kinderen van de basisschool hebben gratis toegang voor één van beide avonden. In verband met de indeling van de zaal, het aantal stoelen e.d., moeten de kinderen deze gratis kaart wel zelf komen afhalen. De gratis kaart geeft recht op een plaats op de banken voor in de zaal. Andere jeugdige Ploegerkes en de volwassen Ploegers kunnen een toegangskaart kopen voor € 3.50 per kaart. Deze kaart geeft recht op een stoel. Men mag per persoon maar één keer komen kijken. Dit om alle belangstellenden een kans te bieden een Jeugdzittingsavond bij te wonen.

De Jeugdzittingsavonden beginnen om 19.00 uur precies en eindigen om ongeveer 22.00 uur. De zaal gaat om 18.30 uur open. Gratis kaarten afhalen en verkoop kaarten kun je dus op woensdag 9 januari van 13.30 uur tot 15.30 uur bij Jolanda Voets, Koolhof 4 te Liempde.