Traditiegetrouw houdt Dweilorkest Op naor d’Honderd op zaterdagavond 5  januari vanaf 20.00 uur  haar jaarlijkse traditionele Openbare Repetitie in Café  ‘t Groene Woud (voor velen beter bekend als Café Sien Peyn) in buurtschap Kasteren te Liempde.

Op naor dhonderd

Ook aan het prille begin van 2013 wil Op naor d’Honderd  weer aan de buitenwereld laten zien en vooral laten horen wat ze muzikaal in hun mars hebben op weg naar hun uiteindelijke doel, het Eeuwfeest in 2089.

En dè kumt nou naor Liemt toe.

Jarenlang hebben we gezongen “Dat gaat naar Den Bosch toe”, maar hoe het andersom voelt, zullen we zaterdagavond kunnen ervaren. Het belooft dan immers een bijzondere avond te worden aangezien Stuk veur Stuk, het vrouwenorkest uit Den Bosch ook acte de présence zal geven. Deze 22 koppige muziekgroep – opgericht bij gelegenheid van 110 jaar Oeteldonk – bestaat inmiddels al weer 20 jaar en is samengesteld uit vrouwelijke muzikanten, die ook afzonderlijk weer  lid kunnen zijn van verschillende Bossche muziekskes. Onder de bezielende leiding van de in Liempde niet onbekende Audry Vrolijk luisteren ze niet alleen vele Oeteldonkse carnavalsactiviteiten op, maar staan ook jaarlijks in Groesbeek Vierdaagse wandelaars moed in te blazen. Zo schromen ze ook niet hun muzikale klanken over jaarmarkten en braderieën uit te strooien.

Al met al reden genoeg om er samen met het aanwezige publiek een gezellige avond van te maken. En dat alles onder het motto van: “En dè kumt nou naor Liemt toe”op zaterdagavond 5 januari.

Inl: G.Schalkx  tel: 06 49 78 20 50