Net als vorig jaar zullen de ondernemers in Liempde enthousiast gehoor gegeven aan de oproep om de etalage/winkelruit/gevel met blauw-gele items te versieren in de weken voor en vooral tijdens de week van Carnaval. Deze toezegging kregen Z.D.H. Prins Lars d’n Urste en zijn Adjudant Piet tijdens hun wandeltocht langs de Liemtse ondernemers. Een teken dat deze actie alom wordt gewaardeerd.

blauwgeel 2013

De leukste/mooiste/ontroerendste/indrukwekkendste etalage ontvangt van Z.D.H. Prins Lars d’n Urste en Adjudant Piet weer een aansprekende prijs. Deze prijs wordt ook dit jaar weer uitgereikt op de vrijdagavond voor Carnaval (8 februari) en wel tijdens D’n Ursten Avond in Het Wapen van Liempde. Een avond met muziek en acts in allerlei vormen…..

Reserveer de datum dus alvast in uw agenda, dan gaan we Carnaval dit jaar samen een gezellige aftrap geven! Want ’n fist is gin fist, as gullie nie bent gewist! En uiteraard komen de Prins en zijn Adjudant graag binnenkort de creaties in de etalages bewonderen!