Op Carnavalsmaandag 11 februari organiseert PV De Ploegers een 12+ avond bij het Wapen van Liempde onder de naam Chilll. Na inspraak van de jeugd zijn DJ Canta en Jeronimo Music uitgenodigd voor deze avond. Dat het dus een groot feest zal gaan worden staat vast. Kaartjes à € 4,00 zijn vanaf woensdag 23 januari verkrijgbaar bij Coop Tax in Liempde. Een kaartje geeft bij binnenkomst recht op 2 consumptiemunten.

liemt is chill.kl

De deuren van het Wapen van Liempde zullen open zijn van 20:30 tot 21:00 uur en om 00:30 uur is de avond afgelopen. Al enkele jaren tracht PV De Ploegers om Carnaval in Ploegersland ook voor de jeugd aantrekkelijk te houden. Na twee jaren Liemt is Lounge/Tropical was het nu tijd voor een volgende stap.

Net voor Kerstmis werd er een inloopavond gehouden waar de jeugd zelf aan mocht geven wat zij graag willen. Naast vele suggesties omtrent locatie en muziek bleek er zelfs een handtekeningen actie gehouden te zijn voor het contracteren van een artiest: Jeronimo Music. Met een aantal welwillende sponsoren en de steun van de Kieltjesleden is het gelukt om aan vrijwel alle wensen gehoor te geven. De jeugd in Liempde krijgt tijdens carnaval een eigen kroeg, een eigen feest, een eigen DJ en een eigen artiest.

Voor meer informatie over deze avond kunt u contact opnemen met Reggie van Genuchten, commissie Chill, tel 06 14406368.