Carnavalsdinsdag 12 Februari is het weer zover: CV de Vivantjes presenteren de 3e editie van de nu al legendarische Open Liemtse Kampioenschappen Levend Bierpulschuiven in Apres Ski thema! Na twee fantastische eerdere edities dagen zij eenieder weer uit om te strijden voor die felbegeerde en inmiddels niet meer weg te denken carnavals prijs: De Wisselpul. Het Levend Bierpulschuiven zal van start gaan om 12:00 uur voor de deur van De Punder te Ploegersland (Liempde) en de finale staat gepland rond 17:00 uur. Daarna is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een lopend buffet. 

levend bierpulschuiven 2013

Kunt u deze unieke gebeurtenis slechts gedeeltelijk in plannen op uw carnavalsdinsdag? Geen probleem, speciaal voor die groepen hebben wij ook een prijs te winnen, namelijk De Dweilpul. En aan de meest creatieve deelnemers, met het Apres Ski thema in het achterhoofd, wordt door de graaf van De Vivantjes: Graaf Mark II, De Poedelpul uitgereikt. Vanzelfsprekend worden al onze prijzen uitsluitend aangeboden gevuld met bier. Deze uitdagende middag kunt u niet voorbij laten gaan, schrijf u daarom nu al, geheel gratis, in voor de 3e Open Liemtse Kampioenschapen Levend Bierpulschuiven op www.vivantjes.nl/bierpulschuivenTot ziens op deze sportieve carnavalsmiddag in Ploegersland (Liempde).