Wekelijks tot zijn openbare installatie op vrijdag 25 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

Wat vertelt kleur

 

Voor de eerste tip gaan we naar Piet Mondriaan. Een Nederlandse schilder vooral bekend om zijn rechte lijnen en kleuren. Vergeet de rechte lijnen om te voorkomen dat je in cirkels gaat denken. Maar onze nieuwe prins heeft zeer zeker iets met kleuren. Niet alleen omdat hij zelf een kleurrijk persoon is. Nee, onze prins heeft een uitgesproken lievelingskleur die ook duidelijk verbonden is aan onze prins. De kleur die we bedoelen staat voor feest, overvloed, gezelligheid, gretigheid en weelde. Al een idee welke kleur wordt bedoeld? Ja? Dan heb je misschien wel de naam van de nieuwe prins.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.