Van uw Ploegerazzi – Aan alle mooie dingen komt een einde. Zo ook voor Z.D.H. Prins Lars d’n Urste en zijn Adjudant Piet. Om te voorkomen dat ze in een diep zwart gat vallen, duiken ze terug in hun oude leven en keren ze terug naar waar het eigenlijk allemaal begonnen is. Bij de Ploegers opgevallen als de Dommelduikers. Bij familie, vrienden en aanverwanten bekend als de Synchroonzwemmende Zusjes. Dat is het oude leven wat ze weer gaan oppakken.

Lars Piet zwembad 350x621

Het besef dat het bijna afgelopen is, is hard aangekomen bij het paar. Uit vertrouwde bron vernam uw Ploegerazzi dat het tranendal al rijkelijk met zout water is gevuld. De o zo stoere jongens blijken een klein hartje te hebben en menige waterlander te hebben gelaten.

Eigenlijk willen ze geen afscheid nemen van het vorstelijke leutleven wat hun afgelopen seizoen ten deel is gevallen. Maar de ijzeren wetten van de Ploegers maken dit niet mogelijk. Maar vreest niiet Ploegers en Ploegerinnen. De nazorg in Ploegersland is goed geregeld. Ook voor Lars en Piet is er een hiernamaals. Koldervorst Lars heeft de mogelijkheid te reïncarneren als Gildebroeder. En voor Piet is er GAOS na het Adjudantelijke leven. Aan Lars en Piet zou uw Ploegerazzi tot slot wilen zeggen. Denk bij elk moeilijk moment: soms is ‘t beater iets moeis te verleeze, beater verleeze dan dat ge ‘t noeit het gehad!

 

 

Lars Piet zwembad 2 350x621