Wekelijks tot zijn openbare installatie op vrijdag 25 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

Land van Ooit

Inderdaad! De symbolische betekenis van de kraanvogel in het oude Egypte was de letter B. Maar waar staat die B nou voor? Is het een link naar zijn achternaam? Of begint zijn voornaam met een B? Wie zal het zeggen. Wij in ieder geval niet. Voor de derde tip gaan we naar het Land van Ooit. Het Land waar de kinderen de baas waren en waar fantasie een belangrijke rol speelde. De inwoners van het Land van Ooit heetten Ooiters. Eén van deze Ooiters vertoont gelijkenis met onze nieuwe Prins. Is het Kloontje het Reuzenkind? Of misschien wel Ridder Graniet-Sterker-Dan-Ik-Kan-Niet? Aan jullie om hier achter te komen. Oké, je hebt wat fantasie nodig maar daarom zitten we met de derde tip ook in het Land van Ooit.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.