Wekelijks tot zijn openbare installatie op vrijdag 25 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

logo geel sinds 1967 site

Er was één inzender die de juiste inwoner van het Land van Ooit had geraden. Maar had hij of zij ook de juiste naam van de nieuwe Prins daarbij? Over 48 dagen zal dit bekend zijn. Blijf vooral inzenden. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Na drie cryptische tips is het tijd voor een meer concrete. Voor de vierde tip moet je in de historie van de Ploegers duiken. Onze nieuwe Prins heeft zich namelijk in het verleden al zeer verdienstelijk gemaakt voor de Ploegers. Is dit als medewerker? Misschien is hij wel een oud-lid. Of kun je op nog een andere manier verbonden zijn aan de Ploegers? Te concreet kunnen we hier niet in worden want dan zouden we de naam al bij voorbaat verraden.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl