Wekelijks tot zijn openbare installatie op vrijdag 25 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

Foto tip 5

Vele namen zingen er rond in Liempde. Maar is hij al geraden? Dat verklappen we nog niet. Wat we wel kunnen verklappen is dat na de vorige tip een aantal inzenders op de goede weg zitten. Over de goede weg gesproken. Onze nieuwe Prins is ook heel goed op weg. Hij heeft zijn spreuk, zit strak in het pak, zijn steek is op maat en hij kan niet wachten tot 25 oktober. Het kost hem steeds meer moeite zijn mond te houden. Het valt ook niet mee om maanden te zwijgen als je gewend bent zo veel te kletsen als hij. Maar gelukkig zit hij vaak achter in den hof. Daar kan hij zijn mond niet voorbij praten. En nu houden wij snel onze mond, want met deze tip hebben wij al te veel gekletst.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.