De Urste Liemtse Majorettes zijn opgericht voor de carnavalsoptocht in Ploegersland van 2013. Deze dames begrepen niet hoe het mogelijk was dat Liempde een fanfare van bijna 140 jaar heeft en nooit een majorettekorps heeft gehad.

ULM 2013 350x233

In de aanloop naar haar 140-jarig jubileum wil Fanfare Concordia Liempde deze actie een vervolg geven. De bedoeling is dat op 19 april 2014, tijdens “D’N TIP 4 ALL!” 140 majorettes een korte voorstelling geven. Voor deze ludieke voorstelling zoekt Fanfare Concordia Liempde 140 vrijwilligers, man of vrouw, om tot een 140 koppig “majorettenkorps” te komen.

De repetities zullen plaatsvinden elke eerste woensdag van de maand om 20.30 uur. Bedoeling is dat u voor de uitvoering minimaal tweemaal hierbij aanwezig bent geweest + bij een generale repetitie. De choreografie zal worden aangeleerd door Marja van Helvoort en voor kleding wordt gezorgd.

Ga deze uitdaging met ons aan!

U kunt zich opgeven bij Gerdie Pouwels: fampouwels@home.nl