Liempde, 20 september 2013 – Op zondag 24 november 2013 staat de verkiezing van de nieuwe Jeugdprins/-prinses van Ploegersland op het programma. Wie wordt de opvolgster of opvolger van ZDH Prins Larske? Het is aan de kinderen uit groep 8 uit Liempde om dit in te vullen. Opgeven kan tot 4 oktober a.s. 

Prins Larske Adju Maik  350x233

Alle kinderen uit Liempde in groep 8 zijn welkom om mee te doen. Dus ook kinderen die in Liempde wonen en ergens anders in groep 8 zitten of ergens anders wonen maar wel in groep 8 van “De Oversteek” zitten. Opgave kan via het opgaveformulier. Dit krijg je door hier te klikken Opgaveformulier. De formulieren moeten voor 4 oktober ingeleverd zijn.

De verkiezing bestaat uit een wedstrijd waarbij de deelnemers een liedje playbacken, een blunder vertellen en een verhaaltje presenteren waarom ze Jeugdprins/-prinses willen worden. De winnaar wordt de nieuwe Jeugdprins/-prinses van Ploegersland voor het seizoen 2013-2014. Uit de deelnemers mag hij/zij zijn/haar nieuwe Adjudant(e) kiezen. Alle jongens en meisjes die de wedstrijd niet winnen, worden automatisch lid van de Raad van Elf.

Een van de belangrijkste taken van de Jeugdprins(es), Adjudant(e) en de Jeugdraad is het aanwezig zijn met de Verkiezing Jeugdprins(es), Ploegerrangfestival, Jeugdzittingsavonden en Carnaval.

 

Neem voor meer informatie over de verkiezing Jeugdprins/-prinses contact op met Robert van Kemenade, voorzitter Commissie Jeugdcarnaval, Robert@RvKemenade.nl, 06-16302740.