Wekelijks tot zijn openbare installatie op vrijdag 25 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim. 

nieuwe prins 350x531

Het wordt heet onder de voeten van de Geheimcommissie. De vijfde tip heeft enkele sterke inzendingen opgeleverd. Een aantal zitten in de goede hoek! En om het nog spannender te maken, geven we deze week een tip weg die weer zeer concreet is. De nieuwe prins wordt op zijn taak voorbereid door de Raadsheer. Hij begeleidt hem naar zijn installatie, maar ook daarna. Deze Raadsheer is een oud-prins.

Maar wisten jullie dat er in de directe omgeving van de prins nog twee oud-prinsen zitten die hem na zijn installatie ook van advies kunnen voorzien! Alleen weten deze twee oud-prinsen dat nu nog niet. Maar als jullie raden wie deze oud-prinsen zijn………

 

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.