Van uw Ploegerazzi – In een landelijke wedstrijd van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie heeft slager Willy Beerens een uitmuntende prestatie geleverd. Met zijn gehaktbal haalde hij een zeer verdiende derde plaats. Namens alle Ploegers van harte gefeliciteerd met deze puike prestatie. Overigens ook onze felicitaties naar broer Theo. Hij sleepte de eerste prijs in de wacht.

 

Willy Beerens 350x262

 

Zo te zien hebben Willy en Virrie de smaak van het prijzen winnen te pakken. Toen uw Ploegerazzi namelijk langs de keurslagerij kwam, zag hij dat ze al bezig waren met de volgende wedstrijd. De slagerij is mooi blauw-geel versierd. Helaas Willy. De etalagewedstrijd begint pas over een paar maanden. Maar voor het recept van de gehaktbal heeft uw Ploegerazzi veel over. Als jij het recept instuurt via redactie@ploegers.nl, garandeert deze Ploegerazzi dat je met de etalagewedstrijd boven je broer eindigt.