Wekelijks tot zijn openbare installatie op vrijdag 25 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

onderwijs 2

Nou, nou! De vorige tip heeft heel wat reacties te weeg gebracht. En het mooiste is dat iedereen het zeker denkt te weten. En er gaat niks boven zeker weten. Toch? En wie de wijsheid in pacht heeft? Over wijs gesproken. Dat is onze nieuwe prins ook. Een zeer wijs man mag je wel zeggen. Niet dat hij een Einstein is, maar een pannenkoek is hij zeker niet. Hij heeft vroeger goed zijn best gedaan op school. Hij heeft zelfs gestudeerd, deze prins. Goed onderwijs moet, is zijn motto. Helaas heeft hij niet verteld of hij zijn diploma gehaald heeft.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.