In een weekend miljonair wie wil dat niet.

Helaas ligt dit niet voor iedereen in het verschiet.

Maar wel een vorstelijke beloning vol leut en

welbehagen,

het lot van diegene, die na het beantwoorden van een aantal vragen,

als nieuwe vorst van een prinsheerlijk leven geniet.

nieuwe prins 350x531

Vrijdag 25 oktober is het zover. De nieuwe Prins van Ploegersland zal dan bekend worden gemaakt. Driftig wordt er gespeculeerd over wie Z.D.H. Prins Lars d’n Urste zal opvolgen. De Tips worden gretig gelezen en hebben tot talloze inzendingen geleid. Maar zit de nieuwe Prins er ook bij? Eén ding is zeker. Prinsenvereniging de Ploegers heeft weer een gedreven, enthousiaste en boeiende Prins gevonden. En vlak zijn Adjudant niet uit! Nog even geduld en dan zal bekend zijn wie die allesbeslissende vraag goed beantwoord.

De installatie zal als vanouds plaatsvinden in Ploegersresidentie de Punder. Iedereen is van harte uitgenodigd.