Wekelijks tot zijn openbare installatie op vrijdag 25 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

Koning WA

We zijn al weer aan de achtste tip. Laten we de vorige tips nog eens op een rijtje zetten. Kleur, symbolische betekenis kraanvogel, persoon uit Land van Ooit, verbonden aan de Ploegers, moeite om zijn mond te houden, twee oud-prinsen en goed onderwijs. Zit de gouden tip er al bij? Tip acht brengt ons weer terug bij tip één. De kleur die we in tip één bedoelden, ga je nu echt raden. Onze nieuwe prins heeft namelijk iets gemeen met onze koning. Laat je niet misleiden door de foto van onze schaatsende koning. Of is dit wel de link? Je moet in ieder geval terug gaan naar de tijd dat onze koning (ook) nog een prins was. Meer zeggen we niet, want we hebben al weer teveel gezegd!

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.