Wekelijks tot zijn openbare installatie op vrijdag 25 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

Robin van persie

Nederland zien voetballen tegen Hongarije? Onze nieuwe Prins wel, die voetbalfanaat! Wat een wedstrijd hè. Het doet onze Oranjeharten weer sneller slaan. Dan de negende tip. De tip waar iedereen op heeft gewacht. De tip waarbij alle tot op heden ingezonden kandidaten worden gepubliceerd. Dames en heren, ga zitten en hou u vast. Volgens jullie voldoen de volgende personen aan het profiel. Jo Poirters, Bart van de Heuvel, Jurgen van Haaren, Wim Jennissen, Jeroen van Oorschot, Piet Maas, Marinus Bressers, Adri van Abeelen, Barry van de Sande, Peter Schellekens, Karel Voets, Jean Louis Fournier, Harrie Schoones, Bart van Oorschot, Willem-Jan van Lee, Ruud Bouwmans, Dennis Verhoeven, Jan van Rooij, Bart van Erp en Paul Saris. Stuk voor stuk goede kandidaten. Ons advies, lees de tips nog eens zorgvuldig terug en probeer het nog een keer. Of praat eens met uw buurman en gooi daar een balletje op!

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.