Wekelijks tot zijn openbare installatie op vrijdag 25 oktober geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging de Ploegers een Tip wie de nieuwe Prins van Ploegersland gaat worden. Let vooral op de details in de tip en ontdek het antwoord achter het grote geheim.

Ali B

Heeft iedereen de tip opgevolgd om een balletje op te gooien bij je buurman? Je hebt nog een week om dit alsnog te doen. We hebben vele leuke reacties gehad op de gepubliceerde namen. Niet in de laatste plaats van de genoemde personen zelf. Ze waren net als wij aangenaam verrast! Deze week tip 10 en tegelijkertijd tip 11. Voor tip 10 gaan we naar de wereld van de rappe pratende zangers. Onze prins heeft een wel zeer speciale relatie met rapper Ali B. Meer zeggen we niet.
Tip 11 is kort en bondig. Kom vrijdag 25 oktober naar de openbare installatie. Je bent van harte welkom. We verwachten je om 20.15 uur zodat we om 20.30 uur kunnen beginnen.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden. Inzenden kan tot vrijdag 25 oktober 18.00 uur. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.