levend bierpulschuiven 2014

Dit jaar presenteren de Vivantjes wederom de Open Liemtse Kampioenschappen Levend Bierpulschuiven. Hiervoor wordt de Dorpsstraat in Liempde, ter hoogte van café de Durpsherberg afgesloten waar de inmiddels beruchte, professionele, 11 meter lange bierpulschuifbaan wordt geïnstalleerd. Deelname geschiedt door teams van 3 personen. Eén deelnemer neemt plaats in de “bierpul” en twee teamgenoten proberen de pul in de hoogste aantal punten te schuiven. De combinatie van spierkracht, tact, vernuft en behendigheid maakt het Levend Bierpulschuiven tot een hilarisch en uitdagend evenement.

Onder het motto: ‘Hoe meer (carnavals) zielen, hoe meer vreugd’, willen wij alle lèpkes uitdagen op carnavalsdinsdag (4 maart) mee te strijden om de met bier (of evt. met fris) gevulde Wisselpul, de Poedelpul of, indien alleen een kort bezoek in uw programma past, de gewilde Dweilpul.

 

Inschrijving is mogelijk ter plaatse vanaf 13:30 uur of vooraf op www.vivantjes.nl/bierpulschuiven. Wij hopen u op deze sportieve carnavalsmiddag in Ploegersland (Liempde) te mogen ontvangen.