Kartnaval wordt speciaal georganiseerd voor alle 12 t/m 17 jarigen die op de middelbare school zitten en eigenlijk overal tussen vallen. Dus helaas niet voor 12- of 13-jarigen uit groep 8. De kosten voor de middag zijn € 5 per deelnemer, hiervoor mag je enkele malen racen. Er kunnen maximaal 100 racers meedoen en VOL=VOL.

poster kartnaval

De middag is van 13:30 tot 17:30 uur en vindt plaats bij het basketbalveld Pius X. Voorinschrijven kan door je naam een leeftijd door te sturen naar kartenliempde@gmail.com. Aanmelden en betalen is op de middag zelf tussen 13:00 en 13:30 uur. Tijdens de NIX18 avond in het Wapen van Liempde zal om 21:00 uur de prijsuitreiking van het karten zijn. Deze avond is gratis en vrij toegankelijk voor iedereen van 12 t/m 17 jaar (ook weer middelbare school).

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die op deze middag willen helpen. Indien je tijd/zin hebt om dit spektakel mee te beleven en te helpen met inschrijven, begeleiden jeugd, tijdregistratie, omroeper, opbouwen etc dan ook graag een mailtje naar kartenliempde@gmail.com