Zaterdag 25 oktober wordt de nieuwe Prins van Ploegersland bekend gemaakt tijdens de openbare installatie in Ploegersresidentie zaal De Punder. Tot die tijd geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging De Ploegers wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt.

Om goed van start te gaan geeft de Geheimcommissie al meteen twee tips vrij: De eerste tip voert ons enkele weken terug naar de Tour de France. Zoals zoveel winnaars van de Tour kan onze nieuwe Prins het kopmanschap van een ‘ploeg’ goed aan. Het enige verschil met veel tourwinnaars is dat onze Prins geen anabolensteroïde of epo nodig heeft, maar met een lekker glas gerstenat zijn volgelingen op sleeptouw neemt. Geloof maar dat er bij een dopingcontrole wel wat gevonden wordt in zijn bloed.

Laurens ten Dam
Tip twee gaat nog iets verder terug: het WK voetbal in Brazilië. Zo duidelijk als Louis van Gaal het Nederlands elftal naar de derde plaats heeft geloodst zo duidelijk is onze Prins in het dagelijks leven ook. Er wordt niets aan het toeval over gelaten en een duidelijk beleid is aan hem wel toevertrouwd. Tijdens de carnavalsdagen zal zijn beleid trouwens wel wat bijgesteld worden.

 

Misschien heb je door deze twee tips al een idee wie onze nieuwe Prins wordt, zo niet: blijf de komende weken opletten, want dan volgen er meer tips om dit mysterie op te lossen. Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en zijn adjudant. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.