Zaterdag 25 oktober wordt de nieuwe Prins van Ploegersland bekend gemaakt tijdens de openbare installatie in Ploegersresidentie zaal De Punder. Tot die tijd geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging De Ploegers wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt.

Iets wijzer geworden van de eerste twee tips? Hier volgt tip drie: 

Net als onze vorige Prins Willem Oranje heeft onze nieuwe Prins een kleur die duidelijk aan hem verbonden is. Hij werd zelfs een tijd naar die kleur vernoemd. Deze kleur straalt een bepaalde rust uit en staat dan ook centraal bij menige gebeurtenis. Voeg deze tip bij de vorige twee en misschien heb je al enig idee.

Wat vertelt kleur

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en zijn adjudant. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.