Zaterdag 25 oktober wordt de nieuwe Prins van Ploegersland bekend gemaakt tijdens de openbare installatie in Ploegersresidentie zaal De Punder. Tot die tijd geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging De Ploegers wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt.

De eerste inzendingen komen langzaam binnen. Ook hoort de Geheimcommissie – die overal, in de winkels, kroegen en op straat, een luisterend oor heeft – dat er al flink gespeculeerd wordt wie de opvolger van Prins Willem Oranje wordt. Wat betreft de inzendingen die tot nu toe binnen zijn kan de Geheimcommissie zeggen dat er vele raakvlakken zijn met de namen die genoemd worden en de tips die tot nu toe gegeven zijn. Maar zit de juiste naam er al tussen?

Guus Geluk
Voor Tip vier gaan we het gokwereldje in. In het Holland Casino zien ze onze toekomstige koldervorst niet graag binnen komen. Als hij zich daar moet legitimeren slaat hen daar de schrik om het hart. Hij heeft namelijk al een keer meer met de juiste getallen de hoofdprijs opgehaald. Ja, onze nieuwe prins is echt een geluksvogel. Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en Adjudant. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.