Zaterdag 25 oktober wordt de nieuwe Prins van Ploegersland bekend gemaakt tijdens de openbare installatie in Ploegersresidentie zaal De Punder. Tot die tijd geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging De Ploegers wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt.

Het blijkt toch nog moeilijk om naar aanleiding van de eerste vier tips de juiste naam te raden van onze nieuwe Prins. De Geheimcommissie meent daarom nu maar eens wat duidelijker taal te moeten spreken: De nieuwe vorst is een actief lid bij de buurtvereniging waartoe hij hoort. Regelmatig worden de handen uit de mouwen gestoken om bij activiteiten te helpen. Ook bij de verenigingen waar zijn kinderen lid zijn heeft hij zijn inbreng. Je kunt wel zeggen dat hij het echt op Liemt gemunt heeft.

Op Liemt Gemunt 350x484
Misschien dat het nu een stuk duidelijker geworden is, maar let op, er kan een addertje onder het gras zitten. Combineer bovenstaande met de vorige vier tips en e.e.a. zal nu een stuk duidelijker zijn. Ga ook eens naar de website van de Ploegers. Hier staan bij elke tip foto’s waar een oplettend oog ook enkele details uit kan halen die leiden tot de naam van onze nieuwe Prins.

 

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en Adjudant. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.